Marcel Poorthuis

Prima alles goed geregeld.

Jan Kuipers

Naar alle tevredenheid ben ik goed te woord gestaan

Looten

Schade gemeld, deze kon pas +-3 weken later gerepareerd worden. Geen groot probleem want de auto had alleen blikschade. 2 dagen voor reparatie een telefoontje ontvangen dat ze een verkeerde bumper... Schade gemeld, deze kon pas +-3 weken later gerepareerd worden. Geen groot probleem want de auto had alleen blikschade. 2 dagen voor reparatie een telefoontje ontvangen dat ze een verkeerde bumper besteld hadden en dat het een week uitgesteld moest worden. Weer geen probleem voor mij (kan gebeuren) op de uiteindelijk afgesproken dag mijn auto in willen leveren geen vervangend vervoer aanwezig, of ik 2 dagen later weer kon komen. Een beetje teleurgesteld, Maar ach ze kunnen er waarschijnlijk niets aan doen. 2 dagen later de auto achter mogen laten en vervangend vervoer mee gekregen, met de melding wel aftanken voor je deze weer in leverd. Natuurlijk lijkt me niets meer dan logisch. Bij het aftanken kom ik er achter dat mijn voorganger dat dus niet gedaan had, en die kosten mocht ik dus ook betalen. Mijn auto opgehaald, hebben ze het onderste (zwarte) deel van de bumper mee gespoten hebben (wel strak en netjes)
Daarnaast heb ik aangegeven dat ik een geklop hoorde bij het optrekken, hier is naar mijn mening te weinig aandacht aan besteed.
Al met al niet heel erg tevreden, maar de visuele schade is hersteld.

Zeer goede kwaliteit van het geleverde werk!

de Wilde

Al eerder een auto laten herstellen, alleen deze keer zeker niet tevreden. Afspraak was een week voor reparatie, maar het werd anderhalve week. Geen bericht gehad over de reden. Bij ophalen was de... Al eerder een auto laten herstellen, alleen deze keer zeker niet tevreden. Afspraak was een week voor reparatie, maar het werd anderhalve week. Geen bericht gehad over de reden. Bij ophalen was de auto nog niet klaar. Er ontbrak nog een onderdeel tevens was het slot van de schuifdeur kapot. En de auto was ook niet schoon.

Rita ten Bos

Prima afhandeling en strak hertel van de schade.
Zeer tevreden.

Peter Standhardt. Jammer is dat je geen halve punten kan geven, enkele 4en werden dan 4,5

Het bedrijf komt correct, snel en goed over!