Schade afhandeling keurig geregeld. van leenauto tot aflevering, alles naar tevredenheid.
Uitstekende ervaringen met dit bedrijf! Snel, prettig, servicegericht, aardig en keurig personeel, niets op aan te merken!
De schade is goed en deugdelijk hersteld. Er is niets meer van te zien. Ik had een prettige leenauto. Het personeel was vriendelijk. Wat ik jammer vond was dat ze de auto stuk langer dan nodig...De schade is goed en deugdelijk hersteld. Er is niets meer van te zien. Ik had een prettige leenauto. Het personeel was vriendelijk. Wat ik jammer vond was dat ze de auto stuk langer dan nodig in de garage hadden. Ik moest ook zelf bellen om op de hoogte te blijven van de status. Daarnaast heb ik eigenlijk een haal en breng service bij mijn verzekering maar hier werd wat moeilijk over gedaan en ik heb de auto dus zelf moeten brengen en halen.
Keurig ontvangen door Wensink, waarna de schade is bekeken en getaxeerd. Na het brengen van de auto op de afgesproken datum een leenauto meegekregen. Super geholpen en erg vriendelijk.
Positieve ervaring, snelle en uitstekende service!
Uitstekende service en zeer snel!
Prima geholpen en correct afgehandeld.
Prima geholpen, mooi resultaat
Jaren lang erg tevreden.
Ben tevreden over het herstellen van de schade en over de ontvangst bij het brengen en halen van de auto. Een paar opmerkingen: - Over vervangende auto is niet gecommuniceerd.Ben tevreden over het herstellen van de schade en over de ontvangst bij het brengen en halen van de auto. Een paar opmerkingen: - Over vervangende auto is niet gecommuniceerd. - Moest zelf bellen wanneer ik de auto weer op kon halen, terwijl ik gevraagd had tijdig te bellen omdat ik nog weg moest.