Helaas al voor de derde keer gebruik moeten maken van de service van dit schadebedrijf . De service was weer perfect. Auto wordt aan huis omgewisseld met de leenauto , die dan weer na...Helaas al voor de derde keer gebruik moeten maken van de service van dit schadebedrijf . De service was weer perfect. Auto wordt aan huis omgewisseld met de leenauto , die dan weer na een aantal dagen omgeruild wordt voor een prachtig herstelde wagen. Chapeau!
Karin
Zeer klantvriendelijk en goede service! De felxibiliteit is vooral te prijzen, ik zat zeer krap in mijn agenda en toch werd er alles aan gedaan om mij te faciliteren, met een uitstekende haal- en...Zeer klantvriendelijk en goede service! De felxibiliteit is vooral te prijzen, ik zat zeer krap in mijn agenda en toch werd er alles aan gedaan om mij te faciliteren, met een uitstekende haal- en breng-service!
Heel goed: prima reparatie, vriendelijk te woord gestaan, op tijf gerrpareerd, leen auto is inbrgrepen, auto gehaald en gebracht.
J.M.Duindam
Ik vond de service goed. Bij eerste beoordeling van de schade werd de bumper meer in lijn gebracht en de parkeersensor op zijn plaats gezet. De bejegening was vriendelijk, hoffelijk zelfs! De...Ik vond de service goed. Bij eerste beoordeling van de schade werd de bumper meer in lijn gebracht en de parkeersensor op zijn plaats gezet. De bejegening was vriendelijk, hoffelijk zelfs! De schade werd vervolgens op afspraak hersteld. Er werd uitgelegd wat precies werd vervangen.
Aardige mensen, servicegericht, goede redultaten
Laura
Zeer prettig contact. Nette service vanaf schademelding tot het ophalen van de perfect herstelde auto. Alles wat geregeld moest worden en het contact met de verzekering tegenpartij hebben zij keurig...Zeer prettig contact. Nette service vanaf schademelding tot het ophalen van de perfect herstelde auto. Alles wat geregeld moest worden en het contact met de verzekering tegenpartij hebben zij keurig afgehandeld.
Marja keijzer
Mijn ervaringen zijn goed! Goede leenauto, sneller herstel dan afgesproken, auto schoon afgeleverd!
Ad Backx
Prima! Zeer attente service!
van Buuren
Een mooi opgeruimd bedrijf met vriendelijke medewerkers.