Was een prettige ervaring met prima vervangend vervoer. Moest er wel achteraan bellen wanneer mijn auto klaar was, wat uiteindelijk 2 dagen later was dan van tevoren was aangegeven.

Ok, wel erg zakelijk

Roel

Positieve ervaringen, vriendelijk contact en goeie service en natuurlijk vakkundig herstel afgeleverd

Niet tevreden!!
Ik heb gebeld met de firma Welcoll vandaag dat wij NIET tevreden zijn over het herstel.
De schade is nog duidelijk te zien.
Er was ons beloofd dat er een nieuwe...
Niet tevreden!!
De schade is nog duidelijk te zien.
Er was ons beloofd dat er een nieuwe bumper op de auto zou komen, deze was ook besteld maar was nog niet binnen, wordt mij nu verteld. Toen hebben ze de bumper op hun eigen manier hersteld.
Hier zijn wij het niet mee eens en hebben dit aangegeven.
De nieuwe bumper is besteld en Welcoll zou mij gaan bellen als deze binnen is.
Zodat de auto toch nog op de goede manier gerepareerd kan worden. Wij hopen alsnog dat de auto op de juiste manier wordt hersteld.

Peter M

Keurig herstel van de schade tegen een redelijke prijs

L.

Snelle reactie op de email. De schade is netjes hersteld. Echter vooraf vanuit mijn kant geen duidelijke foto's aangeleverd waardoor andere krassen ook niet zijn meegenomen. Fijn wanneer... Snelle reactie op de email. De schade is netjes hersteld. Echter vooraf vanuit mijn kant geen duidelijke foto's aangeleverd waardoor andere krassen ook niet zijn meegenomen. Fijn wanneer hierover contact is met de klant "goh we zien hier wat schade, is het goed wanneer we deze mee nemen voor een x bedrag". Dit ben ik wel gewend vanuit een reparatie bij de garage etc. Vervolgens goed meegedacht in een oplossing.

Theo Korsten

Zeer positief, werd ontzettend snel en goed geholpen