Alles netjes hersteld, alleen wat lange wachttijd alvorens men aan de reparatie begon.
Mulder
Eerdere afspraak afgezegd, om niet te controleren reden. Schade nog niet helemaal hersteld. Wachten al 2 weken op een telefoontje
Ronald Bekkering
Uitstekend!! Van het intakegesprek tot en met het schadeherstel is het traject prima verlopen. Het is vooral fijn voor een klant om op de hoogte te worden gehouden van die status. Middels e-mail en...Uitstekend!! Van het intakegesprek tot en met het schadeherstel is het traject prima verlopen. Het is vooral fijn voor een klant om op de hoogte te worden gehouden van die status. Middels e-mail en per telefoon ben ik prima geïnformeerd over de vorderingen met mijn auto. Het allerprettigst was het vervangend vervoer waardoor mijn eigen bezigheden geen vertraging opliepen.
Marja
Uitstekend !
Lachebekkie @65
Via ANWB aan dit schade herstelbedrijf gekomen Snel een afspraak Dus de schade was snel verholpen Prima service
Rob Kuipers
Prima schadeherstelbedrijf. Kwam via ZLM bij Lambert terecht, ben hier heel netjes geholpen. Geen administratieve rompslons, alles werd rechtstreeks tussen LZM en Lambert geregeld. Enige minpunt is...Prima schadeherstelbedrijf. Kwam via ZLM bij Lambert terecht, ben hier heel netjes geholpen. Geen administratieve rompslons, alles werd rechtstreeks tussen LZM en Lambert geregeld. Enige minpunt is de lange wachttijd als je een leenauto nodig hebt.
Mevr. van de Sanden
Heel goed.
Ingeborg Donga
Auto keurig hersteld, duurde wel 14 dagen
J. F. Wijnen
Ik heb de afhandeling van de schade als zeer correct en deskundig ervaren. Ben zeer tevreden.