Vriendelijk personeel,mee denkend en bij het ontdekken dat de schade nog niet geheel was hersteld, vrij snel werd er gehandeld en opgelost! Dank!
Mijn ervaring was goed. Ben netjes geholpen, heb passend vervangend vervoer gekregen en de schade is netjes hersteld.
1e keer daar als klant geweest. Keurig te woord gestaan. Schade werd snel en netjes hersteld en tijdens het herstel en goede leenauto mee gekregen. Kortom, goede service en een prima...1e keer daar als klant geweest. Keurig te woord gestaan. Schade werd snel en netjes hersteld en tijdens het herstel en goede leenauto mee gekregen. Kortom, goede service en een prima resultaat .
Correct en vriendelijk opgevangen, direct schade opgenomen, prijsindicatie gegeven en vervangende auto geregeld, top!
Prima geholpen, keurig opgeleverd en ook nog op de afgesproken tijden
Werd prima geholpen, goede uitleg
Tevreden
Zeer goed en duidelijk geholpen
Keurig afgehandeld klein minpuntje: er was mij als vervangende auto een up belooft maar er stond een audi klaar en het was een automaat.