Jan de Kok

Keurig en snel herstel van de schade.

H.V.

Reparatie is geheel tot tevredenheid uitgevoerd

Alles is tot in de puntjes geregeld, zowel bij de receptie als de verdere afhandeling van de schade. Hartelijk dank voor de prima service.

Hans Monteau

Een bijzonder positieve ervaring, goede professionele ontvangst waarbij heldere afspraken werden gemaakt welke perfect werden nagekomen.
Op afgesproken tijdstip stond mijn auto, gewassen en...
Op afgesproken tijdstip stond mijn auto, gewassen en gestofzuigd, gereed met perfect uitgevoerde reparatie.

Zeer tevreden. Goed geïnformeerd en prettige afhandeling van de aansprakelijkheid samen met de rechtsbijstand verzekering (VVvA). Heel prettige elektrische leenauto, het gratis opladen. En we... Zeer tevreden. Goed geïnformeerd en prettige afhandeling van de aansprakelijkheid samen met de rechtsbijstand verzekering (VVvA). Heel prettige elektrische leenauto, het gratis opladen. En we kregen de auto keurig hersteld, schoongemaakt en gepoetst terug. Als nieuw.

Het personeel is vriendelijk, de schade is perfect hersteld. Het herstel was stap voor stap gefotografeerd en aan ons getoond bij het ophalen van de auto. We kregen een gelijkwaardige leenauto... Het personeel is vriendelijk, de schade is perfect hersteld. Het herstel was stap voor stap gefotografeerd en aan ons getoond bij het ophalen van de auto. We kregen een gelijkwaardige leenauto mee.
Het enige minpunt was de lange wachttijd voor we met de auto terecht konden.

Spuitwerk perfect afhandeling deur zeer onderder maat.
Spuitwerk perfect afhandeling deur zeer onderder maat.
De opmerking wie heeft er meer verstand van deuren, na de opmerking achter deur klint vol en het vervanend voorportier klint blikkerig u bent de antidreun folie vergeten.
U kent mijn berroep niet . dit was zeker niet tactvol maar de verzekering heeft hier in bemiddeld na een herstelreparatie van 2.5 dagen weer netjes en goed opgelost.

Snel en goed geholpen

Vriendelijk personeel