Jean Dubonnet

Verschillende malen als particulier gebruik gemaakt van Autoschade Lochem, altijd naar volle tevredenheid: goede voorlichting, snelle levertijd na afspraak en een keurige afwerking, waarvoor dank!

Prima service goede afhandeling

Annet van Beek

Zeer tevreden! Duidelijke communicatie, vakwerk en de auto wordt schoon afgeleverd zowel de buitenkant en de binnenkant.

W. Kloezeman

Heel vriendelijk en behulpzaam, vanaf de receptie tot de reparatie en afhandeling van de schade.

Prima ervaring!
Klantvriendelijk en deskundig.

Ronald Hogenbirk

Dit is voor mij de nr 1 in schadebedrijven. Je wordt hier keurig te woord gestaan en je kunt goede en duidelijke afspraken maken. Onze auto ‘bleef over tijdens de vakantie’ en werd... Dit is voor mij de nr 1 in schadebedrijven. Je wordt hier keurig te woord gestaan en je kunt goede en duidelijke afspraken maken. Onze auto ‘bleef over tijdens de vakantie’ en werd keurig hersteld! Ook de communicatie daarna SUPER!
Alles keurig afgehandeld tussen verzekering en bedrijf, geen omkijken naar gehad. Bedrijf straalt vertrouwen uit!

henk

Goed , komen hun afspraken netjes na

Herwin D

Algehele ervaring is super, ik ben goed ontvangen, schade is opgenomen en doorgesproken en laten zien wat er allemaal gerepareerd wordt. Ook afhandeling met hoe de zakelijke voorwaarden lopen is... Algehele ervaring is super, ik ben goed ontvangen, schade is opgenomen en doorgesproken en laten zien wat er allemaal gerepareerd wordt. Ook afhandeling met hoe de zakelijke voorwaarden lopen is helder en duidelijk uitgelegd. Herstel is ook goed uitgevoerd.