Marc Scot

Snelle en professionele hulp bij autoschade

Een top bedrijf , aardige mensen , mee denkend , jammer dat het geen gewoon garage bedrijf is

Snelle en goede service, prettige benadering.

Joke

Ik heb goede eraring Werd netjes te woord gestaan en een luisternd oor

Uirstekende service

Plezierig contact (zeker ook telefonisch met de mevrouw) en prima resultaat. Het verloop van de behandeling was wat onduidelijk wat betreft het weer terugkrijgen van mijn auto; ik kreeg bij het... Plezierig contact (zeker ook telefonisch met de mevrouw) en prima resultaat. Het verloop van de behandeling was wat onduidelijk wat betreft het weer terugkrijgen van mijn auto; ik kreeg bij het brengen een lift terug naar huis, maar kreeg bij navraag te horen dat ik de auto later wel zelf moest ophalen. Dat was niet helemaal logisch en duidelijk gecommuniceerd. Moment van gereedheid eveneens niet duidelijk. En bij het ophalen bleek niet alles in eerste instantie meegnomen, wel in tweede instantie toen ik de auto kwam ophalen, eea heb genoemd en er nog vervolgens nog even op heb moeten wachten. Maar begrip voor de situatie van onderbezetting (naar ik meen) en ruimschootse compensatie door beleefde en vriendelijke behandeling en prima eindresultaat.

Heel goed, meegedacht over oorzaak schade en contact met verzekeraar, goede leenauto.