Hele goede service, goede schadeafhandeling

Zeer positief

H. Hoff Leusden rapportcijfer 9 erg tevreden

Mijn ervaringen zijn tot nu toe , goed!

mbm v

Erg vriendelijke, adequate en vlotte service met prima herstel van de schade

J. Glaasker

Geweldig! Vriendelijk en deskundig personeel

De Riet handel & dienstverlening

Positieve ervaring.

Na 1 telefoontje gelijk langs kunnen rijden en direct een schatting van de schade + een afspraak voor reparatie.

Op korte termijn werd de schade...
Positieve ervaring.

Op korte termijn werd de schade gerepareerd.

Hans

Ik heb nu twee maal te maken gehad met Herder Autoschade in Leusden en werd beide keren zeer vriendelijk te woord gestaan. De medewerker gaf er blijk van goede kennis van zaken te hebben en in beide... Ik heb nu twee maal te maken gehad met Herder Autoschade in Leusden en werd beide keren zeer vriendelijk te woord gestaan. De medewerker gaf er blijk van goede kennis van zaken te hebben en in beide gevallen werd de auto pico bello gerepareerd en schoon opgeleverd. Top Service!

H. Dirksen

Mijn algemene ervaring is heel goed. Ik werd vriendelijk ontvangen. Er werd rekening gehouden met mijn wensen wat betreft de tijd van de reparatie. De auto werd gewassen afgeleverd, ook de matjes... Mijn algemene ervaring is heel goed. Ik werd vriendelijk ontvangen. Er werd rekening gehouden met mijn wensen wat betreft de tijd van de reparatie. De auto werd gewassen afgeleverd, ook de matjes binnen waren gezogen.