Netjes gerepareerd, maar de prijs een keer zo hoog.

Jan Zweerink

De schade is uitstekend verholpen en de auto ziet er als nieuw weer uit.
Auto was bij het afhalen netjes gewassen .
Wij zijn zeer tevreden, Dank
Jan Zweerink

van der Pluijm

Is slecht. 60 km. mee gereden en niemand weet hoe dat komt. strip op deur niet geplaatst. Moest besteld worden. Bleek dat toch de oude strip toch aanwezig was. Scherm aan de rechterkant kwam los.... Is slecht. 60 km. mee gereden en niemand weet hoe dat komt. strip op deur niet geplaatst. Moest besteld worden. Bleek dat toch de oude strip toch aanwezig was. Scherm aan de rechterkant kwam los. Werd door de politie op gewezen dat de rechterkoplamp het niet deed bleek dat de stekkers niet waren aan gesloten. Heb ik zelf maar gerepareerd.

Klaas V

Zeer positief

Harry Alberink

Goed tot zeer goed

een tevreden klant

Klantvriendelijk, punctueel en goede service ; betreft dan met name degene die ik gesproken heb; mw. Goris

Martin Krabbe

Mijn ervaring is uiterst positief. Na een flinke hagelschade opgelopen in Oostenrijk tijdens onze vakantie is door autoschadeherstel bedrijf Kip dit snel en vakkundig hersteld.
De auto ziet er...
De auto ziet er weer keurig uit.

Maarten

Tevreden, nette afspraken en netjes gerepareerd. Alleen jammer dat ikzelf achter de auto aan moest bellen dat het een dag langer duurde dan gepland.

Hb

Nadat in het verleden iets niet helemaal goed was gegaan, werd dit door een nieuw personeelslid opgemerkt en uitstekend verholpen. Echt een heel dik vet compliment waard dus.