Ik heb een hele goede ervaring met dit schadebedrijf. Ze werken heel netjes, hoef niet terug voor een tweede keer. Kwaliteit van de schade herstel is geweldig.
Erwin, Veenendaal
Het traject van schadeopname tot schadeherstel is goed geregeld. Het resultaat kon niet mooier! Ik ben heel erg tevreden.
Mieke
Ik ben prima geholpen. Er is vervangend vervoer geregeld. En mijn auto is fantastisch hersteld.
Vriendelijk geholpen, schade mooi hersteld, nette en correcte afhandeling. Alleen auto-interieur na gebruik niet netjes achter gelaten.
Koster
Geheel positief
Pieter
Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijk en gastvrij. Er werd de tijd genomen om een goede inschatting van schadeherstel te maken. En na reparatie waren de kosten (voor rekening van de verzekering)...Wat een fijn bedrijf. Klantvriendelijk en gastvrij. Er werd de tijd genomen om een goede inschatting van schadeherstel te maken. En na reparatie waren de kosten (voor rekening van de verzekering) ook in lijn met de offerte. Daarnaast , en dat is zeker ook belangrijk, is de schade perfect gerepareerd. Dus zoek je een kwalitatief bedrijf om je schade te laten herstellen. Dan is dit bedrijf een aanrader. En er werken nog eens heel aardige mensen.