Bij dit schadebedrijf werd ik onvriendelijk ontvangen! “ ik stond niet bij het juiste loket,( deze juiste loket was een meter naar links)” en moest wachten en zag dat de medewerker aan...Bij dit schadebedrijf werd ik onvriendelijk ontvangen! “ ik stond niet bij het juiste loket,( deze juiste loket was een meter naar links)” en moest wachten en zag dat de medewerker aan de koffie was.
Uitstekend en zeer correct & behulpzaam
Karel
Mooi en goed hersteld . Goede service
Ferdinand
Uitstekend, alles verliep uiterst korrekt, als vooraf besproken.
Door onze verzekeraar zijn we doorverwezen naar Huiskes-Kokkeler voor de reparatie van de schade aan onze auto. Na het eerste telefonische contact konden we de dezelfde dag nog terecht voor de...Door onze verzekeraar zijn we doorverwezen naar Huiskes-Kokkeler voor de reparatie van de schade aan onze auto. Na het eerste telefonische contact konden we de dezelfde dag nog terecht voor de taxatie van de schade en de afspraak voor de reparatie. Deze kon gelukkig op korte termijn al plaatsvinden. Gedurende de reparatie konden we gebruikmaken van een leenauto. De reparatie is volledig naar onze wens uitgevoerd. We zijn prima geholpen.
Zeer positief. Ik kon snel terecht voor de reparatie, en kon de auto aan het eind van de dag gewassen en wel weer ophalen.
Arends
Uitstekend
Alles netjes hersteld, alleen de afneembare antenne was naderhand wat krom, misschien erop blijven zitten na de wasstraat?