Van Helvoort

Is prima, snel en netjes afgeleverd

prive

Kan niet anders zeggen dan zeer zeer goed te vrede ,bestelling goed en netjes verzorgt . gewoon klassen .moet ooit nog eens verloop bij bestellen doe zeker bij jullie ,want die heb ook nog verloop... Kan niet anders zeggen dan zeer zeer goed te vrede ,bestelling goed en netjes verzorgt . gewoon klassen .moet ooit nog eens verloop bij bestellen doe zeker bij jullie ,want die heb ook nog verloop van 200/naar 150. ,.zwart . maar hartelijk dank voor nette verwerkingen groeten cjm van rijsbergen

H.Werkman

Goede service snelle levering en uitstekend verpakt.

Prima ervaring, goede communicatie

Jm

Snel geleverd en netjes verpakt, ondanks hun verhuizing

R.v. veldhuizen

Vriendelijk en behulpzaam vlotte afhandeling van zaken

Vervoort

Goed en snel geleverd.

Lieven

Hebben het gevraagde opgestuurd. Voor een klein pakje vind ik de verzendkosten naar België wel hoog.
Vervelend dat ze u ongevraagd in hun mailinglist opnemen. Meteen uitgeschreven.

Reactie A.B. Flex B.V.:

Goedemiddag,
Wij betalen DPD € 8,75 voor verzending naar België.
Voor de transactiekosten betalen we ook nog € 0,50 p/transactie aan ideal en bankkosten.
Vervolgens moeten we plakband...
Goedemiddag,
Wij betalen DPD € 8,75 voor verzending naar België.
Vervolgens moeten we plakband betalen en een doos en iemand moet het ook nog inpakken.
Dus bij uw bestelling van € 15,80 moet in de praktijk geld bij.
U wordt niet opgenomen in een mailinglist u krijgt alleen eenmalig een evrzoek van de feedback company om een review in te vullen wat u nu dus gedaan heeft.
Met vriendelijke groeten,
Arie Bakker