Eva Raaff

Helaas heb ik de verkeerde bestelling ontvangen, twee dezelgde stukken, terwijl ik 2 verschillende had besteld

J van den brink

Goeie service, fijne verkoop! Top

J. de Jong

Zeer snelle correcte levering

Stichting Ons Dorpshuis

Goede service en redelijk snelle levering, maar dit laatste ligt meer aan de vervoerder.

Von der Heide

Bedrijf op zich niets mis mee, snelle levering, bestellen is ook eenvoudig. Alleen is 1 onderdeel wat ik nodig had niet op de manier te gebruiken waarvoor het geschikt zou zijn.

Reactie A.B. Flex B.V.:

Goedemiddag,
Kunt u aangeven welk product, waarvoor u het wilt gebruiken en waarom dit niet geschikt zou zijn ?.
Dan kunnen we dit indien en waar nodig aanpassen bij de omschrijving van het...
Goedemiddag,
Dan kunnen we dit indien en waar nodig aanpassen bij de omschrijving van het produkt.
Alvast bedankt,
Mvg,
Arie Bakker

Hans

Correct en netjes en snel.

Kwaliteit en komen afspraken na

A jansen

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Tom

Ik heb een Ecofan Airdeco II gekocht. De volgende dag in huis en hij werkt perfect. Prima service. We hebben op een andere kachel ook een oudere Ecofan staan maar de Airdeco II gaat veel eerder... Ik heb een Ecofan Airdeco II gekocht. De volgende dag in huis en hij werkt perfect. Prima service. We hebben op een andere kachel ook een oudere Ecofan staan maar de Airdeco II gaat veel eerder draaien en verplaatst ook meer lucht. Hij is niet goedkoop maar echt een aanrader. Ik had ook elders een goedkopere (54 €) van een ander merk gekocht, maar die deed het bijna helemaal niet.