Ik had een verloopstuk nodig voor mijn houtkachel, maar wist niet Ik heb een verloopstuk at de inwendige en uitwendige maten waren. De persoon van A.B. Flex hielp me netjes en ontving ik na een...Ik had een verloopstuk nodig voor mijn houtkachel, maar wist niet Ik heb een verloopstuk at de inwendige en uitwendige maten waren. De persoon van A.B. Flex hielp me netjes en ontving ik na een paar dagen wat ik nodig had. Geweldige service. Als ieder bedrijf zo doet dan zal alles prima zijn.! Bedankt
W pos
Na bestelling is alles snel geleverd
Kemper
Goede service en snelle levering goed materiaal.
R.Heller
Reageert snel op e-mail, verzenden gaat ook vlot.
Neelis
Uitstekend
Snelle levering en er werd meegedacht toen er een product niet op voorraad was.
Mergaerts Louis
Vorige levering 5 sterren vandaag kan ik geen geven door een verkeerde levering, wat ze nu wel rechtgezet hebben maar nog moeten leveren. De leverancier van DPD was wel heel vriendelijk.Vorige levering 5 sterren vandaag kan ik geen geven door een verkeerde levering, wat ze nu wel rechtgezet hebben maar nog moeten leveren. De leverancier van DPD was wel heel vriendelijk. En mijn mail naar de firma A.B. Flex B.V. is vlug beantwoord, waarvoor wel 5 sterren waard zijn.