Vlotte communicatie. Snel geleverd.

Bestelling netjes afgeleverd

van Hugten

Goede levering alleen uitleg van veegstokken niet begrepen schroedraad draait met de berging allebei naar rechts (ook geen beschrijving)

Reactie A.B. Flex B.V.:

Goedenavond,
Ik begrijp niet helemaal wat het probleem is, heeft u moeite met het op elkaar bevestigen van de veegstokken plus ?
De stokken draait u op elkaar door rechtsom te draaien, de...
Goedenavond,
De stokken draait u op elkaar door rechtsom te draaien, de borgring draait u vervolgens vast door linksom te draaien.
Mocht u daar nog problemen mee ondervinden, dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groeten,
Arie Bakker

Ik ben niet tevreden , spreekt een trek kap met gaas en veegluik af en ben de enige in de straat met een gek op het dak??? dubbel flex rvs wordt enkel voor de zelfde rekening ? niet afgesproken... Ik ben niet tevreden , spreekt een trek kap met gaas en veegluik af en ben de enige in de straat met een gek op het dak??? dubbel flex rvs wordt enkel voor de zelfde rekening ? niet afgesproken maar factuur maar betaald en al doende leert geen zin om er nog een woord aan te besteden .

Reactie A.B. Flex B.V.:

Goedenavond Meneer Bakker,
Vreemd dat u op deze manier reageert zonder dat ik iets van u vernomen heb.
Goedenavond Meneer Bakker,
Vreemd dat u op deze manier reageert zonder dat ik iets van u vernomen heb.
De monteurs zijn een dag bij u bezig geweest en ook zij hebben niets van u vernomen. Er moest enkelwandig gebruikt worden vanwege uw rookkanaal waar geen dubbelwandig in geplaatst kon worden. De extra kosten daarvoor voor het weer heen en weer rijden hebben we niet gerekend.
Wat betreft de gek: Dit is vooraf met u gecommuniceerd en hebben we in de offerte expliciet aangegeven, wat u zegt is dus ook niet waar.
U mag bij elke zaak in Nederland een prijs opvragen dan zult u zien dat u elders meer dan het dubbele kwijt bent. Ik vindt het derhalve zeer jammer dat u vervolgens zo'n reactie geeft, dit is echt geheel onterecht.
Met vriendelijke groeten,
Arie Bakker

Ameys jens

+ Zeer goede service, ook leveringsdatum goed nageleefd, ook goede organisatie omtrent mails en dergelijk.

- de mail van wel uur ze zouden leveren dat is niet hè beurt maar gelukkig...

- de mail van wel uur ze zouden leveren dat is niet hè beurt maar gelukkig waren we thuis.

O van Riet

Top product, zeer blij mee.