Prive

Zeer fijne communicatie, en snelle levering .

Prima ervaring, ik had een te korte schoorsteen veegset besteld en wilde een extra verlengstuk erbij ipv los bestellen en extra verzendkosten. Het lukte telefonisch niet dus heb ik een mail... Prima ervaring, ik had een te korte schoorsteen veegset besteld en wilde een extra verlengstuk erbij ipv los bestellen en extra verzendkosten. Het lukte telefonisch niet dus heb ik een mail gestuurd, dezelfde avond kreeg ik bericht dat de order verpakt en verzonden was. Helaas niets vernomen van de aanpassing. De volgende ochtend kreeg ik een mail met de opmerking dat de order aangepst verzonden was met de vraag of ik het verschil wilde overmaken. Ik was blij met de service!!

Arie Vries

Prima levering

Kaplan

Zaterdag besteld - vrijdag geleverd, levertijd duurde dus iets langer dan belooft.

Kwaliteit voor lage prijs

Paul Alferink

Prima, snelle levering en reageren snel.

Talboom

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Top service!!!

Robert Nyst

Beste, juist nog een probleem van diameter tussen mof 100mm en inoxflexibel 100mm.
Mvgr
Robert Nyst

ETB Tromp

Ik vond het zeer aangenaam dat de eigenaar tijd voor mij uit trok, terwijl hij het zo wie zo erg druk had. En dan ook nog koffie aanbieden. Het ging voor mij om kopen van kachelmaterialen. Hij dacht... Ik vond het zeer aangenaam dat de eigenaar tijd voor mij uit trok, terwijl hij het zo wie zo erg druk had. En dan ook nog koffie aanbieden. Het ging voor mij om kopen van kachelmaterialen. Hij dacht met mij na overmijn mogelijkheden.

Jeroen

Goede service en afhandeling