We zijn zeer tevreden. Het boekingsproces was gemakkelijk. Er is nummerbord herkenning op het parkeerterrein dus we konden zo het terrein oprijden. Daarna werden we vrij vlot naar Schiphol gebracht....We zijn zeer tevreden. Het boekingsproces was gemakkelijk. Er is nummerbord herkenning op het parkeerterrein dus we konden zo het terrein oprijden. Daarna werden we vrij vlot naar Schiphol gebracht. Op de terugreis ging het nog sneller, even bellen toen we klaar stonden op de luchthaven en we werden snel weer opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht.
Johannes M.W.A. Verbunt
Betrouwbaar en goed
kelvin leeflang -
Heel prettig . Gezellig man ook die direct zorgt voor goede sfeer tijdens de rit
ouwehand
Geweldig top service
Vlok -
Prima geregeld!
Rudie Jansen
Ik gebruik deze service al jaren en iedere keer is alles super geregeld
Bennie de Putter -
Goede parking, plek genoeg en goede shuttle service. We werden snel naar schiphol gebracht en bij terugkomst snel weer opgehaald.
G.H.Dijkhuizen -
Prima adres om je auto te stallen als je gaat vliegen vanaf Schiphol. Auto staat veilig en op bewaakt terrein! Shuttlebus goed geregeld en snel!