Ik ben zeer tevreden; inhoud/deskundigheid/ accuraat/ betrokken
Jan Zuidema, Lelie zorggroep, teamleider HR
Zeer positief, zowel wat betreft de consultants die bij ons over de vloer komen, als met de collega's van de servicedesk, waarmee we goed contact hebben.
De dienstverlening is goed maar de bereikbaarheid is een heel stuk minder geworden. Waar je voorheen een vast aanspreekpunt had die je altijd kon bereiken bel je nu een algemeen nummer en zijn er...De dienstverlening is goed maar de bereikbaarheid is een heel stuk minder geworden. Waar je voorheen een vast aanspreekpunt had die je altijd kon bereiken bel je nu een algemeen nummer en zijn er niet altijd mensen aanwezig die je kunnen helpen. Dit vind ik echt jammer en zeker geen vooruitgang.
AAG is een samenwerkingspartner met kennis van zaken en een partner waarop je kunt bouwen en vertrouwen.
Ik merk dat ik soms hogere verwachtingen heb. die worden niet helemaal waar gemaakt. Ik mis actieve input, mee nemen op basis van ervaringen elders.
C.Y. Ma, Zorgfederatie Oldenzaal, Business Controller
Positief, kennis aanwezig. Reactietijd soms te lang
Zeer positief; betrouwbare en behulpzame partner
Barbara
Eerlijk gezegd wordt naar mijn mening de kwaliteit van een aantal jaar geleden niet meer gehaald. Mag actiever en meer betrokken
Dick Zandvoort, Strategisch Adviseur Vastgoed en Duurzaamheid, Careander
Vriendelijke en kundige medewerkers. Communicatie loopt goed. Korte lijnen.
Claudia Donders manager administraties Amerpoort
Salarisverwerking gaat heel goed, is kundig en tijdig. Bij projecten lopen we tegen een aantal aandachtspunten aan, waar we het met AAG over willen hebben. worden nu net verrast...Salarisverwerking gaat heel goed, is kundig en tijdig. Bij projecten lopen we tegen een aantal aandachtspunten aan, waar we het met AAG over willen hebben. worden nu net verrast door overgang op 1 december naar nieuwe autorisatie omgeving, zulke zaken mogen beter voorbereid om ons tijd te geven om keuzes te maken