Voor het nú lopende project ben ik erg tevreden. Waar ik niet tevreden over ben is de administratieve stroom van offertes en facturen. Maar dat is bekend bij AAG
Dat is breder dan dus de huidige opdracht. Mijn ervaring is dat het een competente partij is.
Prima dienstverlening
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit maar zeker ook de flexibiliteit van een ieder
Corine den Dekker
Veel expertise binnen AAG waarbij altijd gezocht wordt naar de best passende persoon bij de organisatie en een goede oplossing/antwoord op de vraag.
Een fijne organisatie met prima mensen
Goed & afspraak=afspraak, goede betrokkenheid en communicatie, ook nog goed bereikbaar in nazorgfase na geleverde rapportage.
Mijn indruk is overall positief. Echter, het proces wordt niet altijd naar tevredenheid bewaakt. Ook na uitdrukkelijke afspraken over mogelijk 'escaleren' bij stagnatie van het proces, wordt...Mijn indruk is overall positief. Echter, het proces wordt niet altijd naar tevredenheid bewaakt. Ook na uitdrukkelijke afspraken over mogelijk 'escaleren' bij stagnatie van het proces, wordt dit niet nagekomen.