Annemieke

Helaas krijgen we door een fout van ABC-led het verkeerde product opgestuurd. We hadden het van te voren betaald. ABC-led lost dit niet op,maar laat ons het product op eigen kosten terugsturen. En... Helaas krijgen we door een fout van ABC-led het verkeerde product opgestuurd. We hadden het van te voren betaald. ABC-led lost dit niet op,maar laat ons het product op eigen kosten terugsturen. En wij hebben het juiste product na een week nog steeds niet ontvangen, nadat we dit gelijk gemeld hebben. Slechte service.

Nog niet ontdekt helaas.

Bert

Prima service

Goede website, snelle levering

Paul

Prima producten m.n. led verlichting voor de auto

snelle levering

Sander De Roo

Na anderhalve werkdag is het product kapot. Koord trekt zichzelf niet meer terug.
Er hing een badge aan die maar 20x per dag bewogen is en alsnog is het product stuk gegaan. Aan de hand van de prijs was dit ook geen verrassing.

Karabijnhaak is sterk, koord zelf is niks waard

Vip tentenverhuur Theybers

?

Goede en snelle levering

Josh

Duidelijke website

Goede omschrijving

Robert

Goede snelle levering. Lampjes ook goed.

Hoekstra

Zeer positief levert goed spul

Levert snel en is goedkoop

Fer

Erg opdringerig om oordeel te laten schrijven.

goede levering.

Ron de Breij

Goede en terzake kundige medewerkers. Door een fout van mijzelf de verkeerde lampjes besteld.
Dit werd echter snel en correct door ABC-led opgelost.
De goede service is bijzonder.
Dit werd echter snel en correct door ABC-led opgelost.
De goede service is bijzonder.

Ron

Service en vakkennis