Mielen

Niet optimaal, op de dag dat ik het product zou ontvangen ging het pas bij ABC-led de deur uit. (volgens de ontvangen mailr)

Goed produkt

Jaap

Een led honden halsband besteld, welke geleverd werd via de post. De geleverde halsband was een ander product als op het plaatje op de website. Dit bedrijf levert imitatie. Slechte zaak

Alleen maar zwakke punten

Shirley Davies

Honden halsbanden besteld. Het was zeer jammer dat ik niet de uitvoering kreeg die ik had besteld. Maar de afhandeling hiervan was ècht geweldig. Ik kan niet anders zeggen.

De afhandeling van het retourneren van het pakket was geweldig. Kreeg direct antwoord na mailen. Mocht t pakket zonder portokosten retourneren. Kreeg een mail nadat t pakket retour ontvangen... De afhandeling van het retourneren van het pakket was geweldig. Kreeg direct antwoord na mailen. Mocht t pakket zonder portokosten retourneren. Kreeg een mail nadat t pakket retour ontvangen was. En de dag na de mail stond het geld weer terug op mijn rekening, zelfs inclusief de verzendkosten die ik had betaald bij de bestelling. Top!!

Plank & Parket de Jongh (uit Herkingen)

Ruime sortering materiaal met een goed advies.

Fijn persoonlijk contact, flexibel en mee denkend.

Lizet Doomernik

Snel geregeld

Bevestiging wat je hebt aangekocht, is alleen slechte aankoop geweest daar het niet naar behoren werkt.

Thijs Zwart

7 januari besteld, nog niets ontvangen (11 januari).....

???

J.M.Oomen

Ik heb de verkeerde producten ontvangen en teruggestuurd.

Moet nog afwachten of ze de bestelde producten nu wel opsturen

Abc led

Buitenverlichting, LED Grondspots

Werner dierckx

Ook met je vragen over je bestelling kan je hier terecht.

Vriendelijk en correct

R. Boer

Duidelijk website en genoeg keusen.