P.Grau

Super

1artikel was kapot, en deze werd direct vervangen....volgende dag al in huis

Linsey

Anna

Professioneel, maar het product wat ik gekocht had (led tuinspotjes) zijn er fragiel en bij installeren al verbogen.

Ruim aanbod

goede beschrijving producten

Fp

Verkeerde artikelen geleverd

Johan Engelbrecht

Ik kan alleen spreken vanuit mijn korte ervaring met hen, maar helaas was het geen goede.
1. Ze konden geen grotere items verzenden, zoals een ledstripbehuizing van 2 meter, dit betekent dat ik 52 km moest rijden om een ??ledstrip van 21 euro op te halen.
2. Toen ik daar aankwam, was er geen duidelijke parkeerplaats voor het bedrijf, dus ik parkeerde voor het naastgelegen bedrijf.
3. Ik heb een ledstriphouder van 2 meter besteld en ze gaven me er twee. Ik vroeg me af of dit klopte, maar ze stonden erop dat ik er twee had besteld.
4. Toen ik eenmaal terug in mijn auto was, realiseerde ik me dat de opalen afdekkingen die in de aluminium behuizing zouden moeten klikken te klein waren en er gewoon uit vielen. Je zou aannemen dat dit was gecontroleerd voordat je ze overhandigde. Nadat ik terug was gegaan en erop had gewezen, kreeg ik de juiste afdekkingen.
5. Het feit dat ze me twee strips gaven, stoorde me nog steeds, want ik wist zeker dat ik er maar één had besteld. Na het wegrijden besloot ik te stoppen en de bevestigingsmail te checken en ontdekte dat ik gelijk had, ik heb er maar één besteld. Dit betekende dat, hoewel ik haast had, ik terug moest gaan en één strip moest terugbrengen.
Samenvattend, ze waren ongeorganiseerd, controleerden de bestelling niet en gaven me te veel van het verkeerde product. Ik weet niet zeker hoe zo'n bedrijf het hoofd boven water houdt.

Ze waren vriendelijk

P van