De Crom

Goed en heerlijk bedrijf, met Goed product

Komt afspraken na

Paul Fokke

Prima ervaring

vlotte levering met goede tracing

Rodbey

Goede service

Snel geleverd

Van Smeden

Harry Hoeymans

Een led schijnwerper gekocht.Nette levering ( correct en snel. Kan nog niets zeggen over het product,omdat ik deze pas vandaag heb aangesloten.Bedrijf staakt

Bedrijf straalt vertrouwen uit.

Veen

2 LED lampjes en bijbehorende G4 fittingen besteld. Netjes en snel geleverd in de brievenbus.
Hiermee een halogeen spiegel verlichting omgebouwd naar LED.
Omdat ik de ombouw vandaag pas...
Hiermee een halogeen spiegel verlichting omgebouwd naar LED.
Omdat ik de ombouw vandaag pas heb gedaan heb ik uiteraard nog geen ervaring met de levensduur van de producten.

Prima communicatie rondom de bestelling en verzending.
Geen ervaring met afhandeling van vragen of eventuele problemen rondom een bestelling. Dit omdat ik geen problemen heb ondervonden.

John

Zeer slechte ervaring, product werkt niet, heb een mail gestuurd met de klacht, na telefonisch contact was de conclusie dat de remote niet werkte, daarna bleef het stil.
heb daarna per mail om...
heb daarna per mail om een nieuwe remote gevraagd en die werd opgestuurd, deze werkte maar na een week deed de ledstrip het niet meer. HOPELOOS EN IK STOP ER GEEN ENERGIE MEER IN

Michael Fransen

Super bedrijf, snelle levering, goede prijs

Mooie kwaliteit

Geert

Makkelijk te bestellen en niet duur

Gerwin Brommer

Helemaal tevreden

Snelle levering, goed verpakt.