Sven

Onlangs flitsled bar gekocht

Goede keuzes op de site, goede prijs ,en correct met leverdag

Dennis

Niet Best. In contact komen met Julie is maar lastig. Geen telefoonnummer beschikbaar en op e-mail word niet gereageerd

Nope

Ons pakket is niet bezorgd. De pakketdienst heeft aangegeven bezorgd te hebben. Er is nu een onderzoek ingesteld om het pakket te zoeken. Ondertussen wel een ruime 150 euro armer. Maar nog geen... Ons pakket is niet bezorgd. De pakketdienst heeft aangegeven bezorgd te hebben. Er is nu een onderzoek ingesteld om het pakket te zoeken. Ondertussen wel een ruime 150 euro armer. Maar nog geen spullen. Totdat er een oplossing is kan ik niet eerlijk beoordelen hoe het bedrijf is.
Jammer dat er niet gebeld kan worden naar het bedrijf. Ik lig wakker van een pakket wat niet is geleverd en ik moet het doen met mailtjes.

P. Jongsma

Breed assortiment, uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Snelle levering!

Breed assortiment, uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Snelle levering.
Kortom: een echte aanrader!

rudi moens installatietechniek

Goede ervaring, nette prijzen

is er een lampje/ led niet goed, wordt niet moeilijk overgedaan, andere dag andere in huis

Clynckemaillie Rosette

Heel goede service!

Eerlijk en correct!

MdB

Bestelde artikelen incompleet geleverd maar de volgende dag direct nagestuurd. Beetje jammer dat er geen track&trave wordt aangeboden

Goede spullen, afspraak netjes nagekomen

De vries

Snelle levering, veel aandacht voor de wettelijke regels omtrent de toepassing van Led.

Michaël H.

Via marktplaats en website gevonden.

Goed product geleverd. Zaklamp was boven verwachting. Sterk product voor lage prijs.

Assortiment, heldere site, snelle levering