Bas de pee

Salah

Tevreden

Snelle afhandeling

R. Boer

Goede en snelle levering. Een item niet geleverd, maar naar contact alsnog geleverd.

Grote verscheidenheid aan producten.

Positief voor men eerste aankoop

Ruim aanbod, redelijke prijzen en een snelle verzending.

Fred

Prima levering

weet niet

Tuyl Goed

Ik heb bij jullie een lampje besteld alleen dit lampje is aangekomen los van de fitting dus het lampje wat kapot in 2 delen gegaan toen ik hem wou monteren ik vond het lampje al van slechte... Ik heb bij jullie een lampje besteld alleen dit lampje is aangekomen los van de fitting dus het lampje wat kapot in 2 delen gegaan toen ik hem wou monteren ik vond het lampje al van slechte kwaliteit in het begin toen ik hem kreeg

Wel goed bedrijf maar dat product led lampje ba9s vond ik niks

Steenbeek

Als je iets minder technisch bent of twijfelt of producten de juiste zijn en op elkaar aangesloten kunnen worden, kan je simpel mailen en wordt en snel en uitgebreid gereageerd. Snelle verzending en... Als je iets minder technisch bent of twijfelt of producten de juiste zijn en op elkaar aangesloten kunnen worden, kan je simpel mailen en wordt en snel en uitgebreid gereageerd. Snelle verzending en goede verpakking.

Goede bereikbaarheid en bereidheid tot geven van advies

Metta

Snelle levering en snelle service, een LED strip bleek na ontvangst niet te werken. Na aanmaken van een retourbrief met de klacht lag er de volgende dag een juist werkende in de brievenbus.

Snel en geleverd als besteld

Prima producten voor scherpe prijzen.

Snelle verzendig en scherpe prijzen