renjo bv

Zeer tevreden snelle response

snel en goed

Jan

Goede prijs, snelle levering, goed verpaverpakt.

Thecla van der Hoek

Jurren

Snelle levering geen klagen jammer dat het bestelde product helaas defect is nu wachten op reactie na dat ik ze er over gemaild heb hoop op een snel antwoord en en nieuw product

Andrew Kuznetsov

Perfect! Replaced out-of-stock item with much more expensive for free, excellent service and communication

Communication, quality, delivery speed, assortment.

Pater Weuksem

Groot assortiment tuin lampen.

Jonathan

Ik vind altijd wat ik zoek voor kleine snufjes in huis te hebben

Redelijke prijzen en goed gerief

vercammen henk

Perfect afgehandeld

snelle levering

Niels

Led strip met profielen besteld. Alles snel en netjes geleverd. Bij de profielen zijn standaard begin en eindkapjes geleverd, eveneens als montage clips. Dit is bij vele webshops appart te bestellen... Led strip met profielen besteld. Alles snel en netjes geleverd. Bij de profielen zijn standaard begin en eindkapjes geleverd, eveneens als montage clips. Dit is bij vele webshops appart te bestellen waardoor je ze snel over het hoofd ziet. Erg handig dus! Bij een combi van ledstrip plus voeding is ook standaard een aansluitstekker geleverd die je aansluit op de ledstrip mbv schroefklemmen. De andere kant is dan makkelijk in te pluggen in de voeding. Het zijn deze kleine dingen die als erg klantvriendelijk worden ervaren!

Denkt aan alles
Klantvriendelijk