Leukebeegden

Zeer correcte en snelle levering.Ook voor kleine bestellingen.

M. van Horssen

Redelijk positief

Geen sterke punten aangezien het verkeerde geleverd werd, daarna wel goed en redelijk snel opgelost.

Aristides

Ik had de verkeerde bestelling gekregen.
Ik heb een bericht naar abc gestuurd hierover.
Ik kreeg een antwoord dat dit in orde gemaakt zouden worden.
Ik ben in afwachting

Nog geen commentaar

Willem Guijt

M6x50 mm bouten besteld en M6x30 ontvangen. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie op mijn klacht hierover. Na 3 dagen het juiste product alleen nog niet ontvangen. Het assortiment is en de prijzen... M6x50 mm bouten besteld en M6x30 ontvangen. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie op mijn klacht hierover. Na 3 dagen het juiste product alleen nog niet ontvangen. Het assortiment is en de prijzen zijn prima, alleen mijn ervaring met de service helaas niet.

Assortiment

T.Janssen

Niet heel best, eerlijk gezegd. Je kunt géén telefonisch contact met het bedrijf maken. Gemaild om te vragen dat zij ons bellen. Geen reactie! Er zou nog wat nagestuurd worden, wat we voor die tijd... Niet heel best, eerlijk gezegd. Je kunt géén telefonisch contact met het bedrijf maken. Gemaild om te vragen dat zij ons bellen. Geen reactie! Er zou nog wat nagestuurd worden, wat we voor die tijd af wilden afbestellen, omdat het product niet te verwerken is!.
Dat kan nu dus niet. Ddlk komt de bestelling en kan het direct retour( waarschijnlijk op onze kosten). Slechte zaak dat het bedrijf niet bereikbaar is voor vragen of waarvoor de klant ook het bedrijf nodig heeft!

Levering was wel netjes verpakt

Krieger

Snelle reactie en snelle levering

Groot assortiment

complete pakketten

W Berkers

Snel

Ellen van den Brink

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Goede communicatie, makkelijk bestellen, vlotte levering