Accudienst.nl

Mijn ervaring was geweldig, ze zijn zeer attent.

Tien punten

ze zijn perfect

Hans

Prima advies en accu

Service

Ravenswaaij

Een goed bedrijf, snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Kan niet zo gauw wat vinden.

Edgar Ludoph

Geweldige klantvriendelijkheid

Overzichtelijk: product makkelijk gevonden.

Duidelijk(er) aangeven dat er verschillende varianten zijn van hetzelfde product.

Ben

Hele goede ervaring, heel goed advies

Advies en snelheid

Geen, ga zo door

John de Leur

De bestelling van de accu’s verliep vlot en heb een bevestiging ontvangen.
De bestelling van de accu’s verliep vlot en heb een bevestiging ontvangen.
Daarna een mailtje van de transporteur dat de zending tussen 10:00 en 15:00 uur afgeleverd zou worden en er iemand thuis moest zijn aangezien het pakketje dan bij de buren zou worden afgeleverd.
Maar om 15:30 nog steeds geen pakketje en moest weg naar een afspraak.
Op de deur duidelijk een briefje dat het pakketje achter het huis moest worden geplaatst!
Maar waarschijnlijk kon de bezorger geen klok kijken om 18:00 is het afgeleverd wat op de camera te zien was en de zending is gewoon aan de voordeur neergezet.
Al met al een waardeloze aflevering.
Verder zijn de accu’s prima in orde, maar ik zou adviseren om met een andere vervoerder in zee te gaan.

Duidelijkheid

Waardeloze vervoerder met een track en tracé die niet werkt wat betreft tijdstip van aflevering.

Gerard

Geweldig

Zeer goede service, scherpe prijs en snelle levering.

René

Duidelijke website en snelle levering

Eric

Het afgelopen jaar heb ik voor mijn auto’s ( helaas ) 4 keer een accu moeten bestellen . Na eerst wat te hebben vergeleken op het web kwam ik bij MAPP. Wanneer je vragen hebt over het te kiezen... Het afgelopen jaar heb ik voor mijn auto’s ( helaas ) 4 keer een accu moeten bestellen . Na eerst wat te hebben vergeleken op het web kwam ik bij MAPP. Wanneer je vragen hebt over het te kiezen product krijg je met de app snel contact goed advies. Ze leveren voor een / beste prijs en snel als beloofd

Goede prijs. Communicatie via app en goed advies

Kais Alhammoud

انصحك بالشراء من هذا الموقع