Ad van Liere

Prima levering

Prima accu en de volgende dag geleverd

Heb er geen

EBACO BV/Ewout

Betrouwbaar, goede producten

klopt gewoon precies: accumaten, conversiepolen van Ford naar rond, prima in orde!

A.Ett

Al vaker dingen besteld en altijd erg tevreden

Makkelijk bereikbaar en altijd vriendelijk en deskundig advies.

Zou niet weten wat ze moeten verbeteren.

Meuleman fleet owner

Heel verstandig om de accu onverpakt te verzenden, alleen een adresstickertje er op, zodat iedereen kan zien dat een accu is die je rechtop moet vervoeren. En dat is prima gelukt.
Een vorige...
Een vorige accu van een andere leverancier kreeg ik goed verpakt op zijn kop aangeleverd en dus half leeggelopen, na een jaar kapot, geen garantie meer!

👍

Herman Bombeeck

Mijn Quad had een nieuwe accu nodig. MAPP kon precies dezelfde leveren voor de scherpste prijs , zonder verzenkosten en snel leveren. Super tevreden !!!

Diversiteit, service

Ik had eerst een verkeerde accu besteld. Deze is kostenloos geretourneerd. De terugbetaling vergt wat tijd.

Ron Cortenraad

Supersnelle service tegen een zeer scherpe prijs die mijn onverwachte downtime tot een minimum reduceerde. Chapeau.

Snelle levertijd en zeer scherpe prijs

Niet echt. Ik was superverrast

Geuze

Snel en goedkoop

Snel geleverd

Order ging makkelijk, bezorgingsupdates waren niet accuraat

Bestellen is snel, voldoende info op site

Ik kreeg een zwaar beschadigde accu geleverd, dit kan de bezorger zijn geweest. Werd goed opgelost. Tracking van bezorging werkt slecht, komen niet op de aangegeven tijd, of helemaal niet en pas... Ik kreeg een zwaar beschadigde accu geleverd, dit kan de bezorger zijn geweest. Werd goed opgelost. Tracking van bezorging werkt slecht, komen niet op de aangegeven tijd, of helemaal niet en pas volgende dag.

J. Engel

Nette prijs, snelle levering.

Prijs

Niet

Zeeland

Binnen 24 uur in huis, geweldig!

Snelle levering en niet duur