Martin

Helemaal prima!!

Beste prijs
inclusief bezorgen
volgende dag bezorgen en dat doen ze (voor de 2e keer).
zo zie ik het graag

Fuad

Heel slecht er stond nu besteld volgende dag in huis ik ben nu al 4 dagen verder volgens de koerier ben ik nooit thuis waardoor er elke keer een afspraak voor de volgende dag gepland krijg, iemand... Heel slecht er stond nu besteld volgende dag in huis ik ben nu al 4 dagen verder volgens de koerier ben ik nooit thuis waardoor er elke keer een afspraak voor de volgende dag gepland krijg, iemand gesproken van de koerier zegt zaterdag tussen 12 en 2 is de accu binnen, nou voordat het al 12 uur is staat er ineens dat het maandag binnen komt

Spullen gewoon voor de deur bij mensen laten leggen

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je review Fuad, we stellen je feedback op prijs. Onze excuses dat je bestelling te laat is geleverd. De koerier gaf aan dat je niet thuis was de dag na verzending. Dat je dan langer... Bedankt voor je review Fuad, we stellen je feedback op prijs. Onze excuses dat je bestelling te laat is geleverd. De koerier gaf aan dat je niet thuis was de dag na verzending. Dat je dan langer moet wachten is niet leuk, dat snappen we. Alsnog veel plezier van de accu en als je nog vragen hebt dan staan we uiteraard graag voor je klaar! ^Pieter van MAPP

berg

Prima service.heb de accu om 8 uur smorgens besteld en smiddags om 5 uur stond hij voor de deur.

snelle service en een prima prijs

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je mooie review, we zijn er super blij mee! 🎉 Fijn dat we zo snel hebben kunnen leveren bij je! Veel plezier van de accu! ^Pieter van MAPP

Dave

Goede prijs en altijd snel geleverd

goede prijs en altijd snel geleverd

Willem

Snel een nieuwe Bosch accu geleverd

Scherpe prijs en snelle levering

Pierre

Maandag accu besteld. Zou dinsdag geleverd worden. Nu 5 dagen later nog geen accu.

Nog niet gezien

Snellere levering.

Toon Kuipers

Erg goed goede prijs Snelle levering

Snelle levering goede prijs

Peter

Goed voor je geheugen!

Fringuello BV

Snelle levering voor een scherpe prijs

De website werkt erg handig door het zoeken naar de juiste accu via het kenteken. De aanbevolen is accu is prima, snel geleverd voor een scherpe prijs.

Geen!