Paula

Geweldig vriendelijke mensen goed geholpen en snelle service

Andre Leijssen

2 jaar en 4 maanden geleden een accu besteld bij mapp accudienst maar deze begon nu al snel achteruit te gaan. Dus buiten de garantie termijn ,na telefonisch overleg is mij uit coulance een mooi... 2 jaar en 4 maanden geleden een accu besteld bij mapp accudienst maar deze begon nu al snel achteruit te gaan. Dus buiten de garantie termijn ,na telefonisch overleg is mij uit coulance een mooi aanbod gedaan als ik een nieuwe accu bij accudienst zou bestellen.
Dus ik ben heel tevreden over mapp accudienst hoe men met pure pech gevallen als deze omgaat. TOP.

Andre Leijssen

Klant vriendelijkheid

Geen gevonden

Chris

Prima service

Top service geen verbetering nodig

J vd Bunt

Zeer goede ervaring met Mapp door de snelle levering en de fijne kwaliteit/prijsverhouding

Dx

Geleverd volgens afspraak

Informatie duidelijk

Zou niet weten wat

Nico Veldt

Het is een super accu voor de MOVER top product

Super snelle levering top

Nee het is een goed bedrijf en klantvriendelijk

Silvia

Top!

duidelijk

Ronald

Overzichtelijke site en voldoende informatie

duidelijke informatie

De bezorgdienst is niet best. Levervenster van 8 tot 16 uur is niet meer van deze tijd. Op het kaartje in de brievenbus staat geen datum/tijd van poging tot leveren ingevuld. Het bedrijf dat in... De bezorgdienst is niet best. Levervenster van 8 tot 16 uur is niet meer van deze tijd. Op het kaartje in de brievenbus staat geen datum/tijd van poging tot leveren ingevuld. Het bedrijf dat in onderaanneming de bezorging in mijn regio doet is telefonisch niet bereikbaar tijdens openingstijden. Na mail sturen ben ik wel teruggebeld, afspraken gemaakt over alternatief bezorgadres en dan wordt het toch nog op ander adres geleverd.

Zantingh

Ik doe alleen zaken met accudienst. Hulpvaardig, veel voorraad, kennis van zaken en snelle verzending.

Overzichtelijk en geeft goede vergelijk met soortgelijke producten.

Kan niets bedenken.