Vladimir

Everything was just perfect

Fast, responsive, reliable, accurate, top notch

Generate tracking No. right after the order is made - I believe postage service should be able to cooperate digitally on that (order info creates shipping job and the tracking immediately)

Nieuwesteeg

Accu nodig voor mijn auto. Duidelijke opzoek functie. Meerdere keuzes mogelijk met verschillende AH met dezelfde afmetingen.

Snel goede prijs!

Niet van toepassing

Hennie.Roos

keurige probleem oplosser via prettig telefoon gesprek

Theo

2 Verkeerde accu geleverd. De bestelde accu is niet meer leverbaar.ik kreeg lichtere accu's geleverd. Ik had al 1 accu gemonteerd. Maar ze wilde niets aan compensatie doen ze zijden dat de... 2 Verkeerde accu geleverd. De bestelde accu is niet meer leverbaar.ik kreeg lichtere accu's geleverd. Ik had al 1 accu gemonteerd. Maar ze wilde niets aan compensatie doen ze zijden dat de geleverde accu's het ook wel konden doen.

Verkeerde informatie op de website en ze halen de niet leverbare accu's er ook niet af. Ik ben nog steeds teleurgesteld

Website beter bijhouden

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je review Theo. De geleverde accu's zijn van de nieuwste versie. En de specificaties zijn door de fabrikant inderdaad iets aangepast. Dit hadden we nog niet gezien, onze excuses... Bedankt voor je review Theo. De geleverde accu's zijn van de nieuwste versie. En de specificaties zijn door de fabrikant inderdaad iets aangepast. Dit hadden we nog niet gezien, onze excuses hiervoor. Het oude model wordt niet meer gemaakt helaas. We hadden aangeboden om de accu's terug te nemen en je geld terug te storten maar dit wilde je niet. Uiteraard gaan de nieuwe accu's ook prima werken. 😀 Alsnog heel veel plezier van de accu's, ^Pieter van MAPP

Peter

Prima en snelle levering

Was gemakkelijk de juiste accu te vinden.

Bert

Snel gevonden wat ik moest hebben en snel geleverd voor een goede prijs

Gewoon top

Geen idee

Steffan Wer

Top service - simpel en snel

Snelle levering, eenvoudig retour

Verpakking petroleum vet

Farshad

Goede prijs en snelle levering

prijs, levering snelheid

niets