Jozef

Goede nformatie

snelle leverling

ga zo verder

Prima ondersteuning bij de keuze. Ik kan enkel een liggende accu kwijt en bij sommige werd aangegeven dat dit niet mogelijk was ondanks het feit dat de fabrikant aangaf dat het model wel voor mijn... Prima ondersteuning bij de keuze. Ik kan enkel een liggende accu kwijt en bij sommige werd aangegeven dat dit niet mogelijk was ondanks het feit dat de fabrikant aangaf dat het model wel voor mijn motor (Guzzi V11) geschikt is. Deskundig advies ‘en nog eens de moeite nemen om verder te zoeken naar een geschikt model maakt dit voor mij een prima leverancier

Prima ondersteuning, ‘the extra mile’, voor 12.00 besteld en savonet kwam koerier met accu voor een prijs waar ik zelf niet voor kan rijden!

‘S ochtends terugbellen als je dat zo afspreekt, maar Dat is minor detail

Marco

Interngeheugen.com heeft me prima geadviseerd voor de juiste geheugenkaarten en daarna de verzending was prima op tijd. Volgende keer zeker weer!

K.IJsselstein

Top

Op nummer originele accu besteld en perfect.

Stuyt / FOURCE

Gemakkelijk bestellen, en supersnelle levering; bedankt!

Uitstekende accu geleverd, heel snel.

Geen.

CHOPCOT

Prima levering en transport, het was duidelijk gericht op vervoer van accu's en niet allerlei extra dozen voor bijgeleverde onderdelen, goed en efficient

transport, geen overbodig verpakkingsmateriaal, prijs

volgens mij zijn accu's tegenwoordig lichter en iets minder schadelijk voor het millieu, als er wat dit betreft een verschil is tussen de door jullie aangeboden accu's had ik dit graag willen weten... volgens mij zijn accu's tegenwoordig lichter en iets minder schadelijk voor het millieu, als er wat dit betreft een verschil is tussen de door jullie aangeboden accu's had ik dit graag willen weten nu heb ik voor varta gekozen omdat dit in ieder geval niet slecht zou zijn.

Meijer wilco

Zaterdag accu besteld maandag avond in huis Top ?

J.W. van der Vlist

Prima ervaring, juiste spullen zijn snel en keurig binnengekomen. Fijne site.