Cees Verwater

Heel deskundig

Zoeken op kenteken en precies de juiste sterke accu doe perfect past voor een redelijke prijs

W. Wessels

Super snel geleverd, goede communicatie, nog niet eerder ergens zo overzichtelijk en duidelijk gehad. Top!

Overzichtelijk, goede hulp en duidelijk

Niks op aan te merken

L.boonstra

Snelle bezorging te snel

te snel weer op weg ik was wel thuis maar briefje in de bus niet thuis

even geduld met bezorgen niet te snel wegrijden

Sohail

Snelle levering, sneller dan verwacht :-)

Informatieve website

Als Rotterdammer zou ik graag een mogelijkheid zien om na kantoor uren of zaterdag ochtend een bestelling te kunnen ophalen. Verzending is dan wel gratis, echter zelf ophalen vergroot de... Als Rotterdammer zou ik graag een mogelijkheid zien om na kantoor uren of zaterdag ochtend een bestelling te kunnen ophalen. Verzending is dan wel gratis, echter zelf ophalen vergroot de mogelijkheid om iets wat op voorraad is, dezelfde dag nog op te halen.

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je mooie review Sohail! Daar worden we blij van! En bedankt voor de tips, we gaan het in overweging nemen. 👌 ^Pieter van MAPP

René

Zeer kundig,snel en goed geleverd

Harry

Helemaal OK

duidelijke hulp om gemakkelijk de juiste keuze te maken

Bruins

Goede adviezen en super vriendelijk

Ron

Supper levering. Zonder mega afval. Alleen de accu top.

Snelle levering en goede prijs. Duidelijke site.

Fred van Veen

Prima. Duidelijke website met goede zoek mogelijkheden. Levering was ook gewoon snel.

Ook universeel (oldtimer) zoeken zonder kenteken.

Niet zo bescheiden zijn. Prima zo.

J. de Bruin V.O.F.

Onlangs twee zeer zware accu's besteld. De volgende dag één ervan bezorgd. Meteen gebeld, door een misverstand ging erbij het uitleveren intern iets mis.
Dezelfde dag met spoed alsnog de tweede...
Dezelfde dag met spoed alsnog de tweede accu bezorgd, en dat over een afstand van meer dan 100 km ! Dát is pas service !

Ben zelf ondernemer in de autobranche, dus vooraf serieus 'huiswerk gemaakt' en kwam dit bedrijf qua accu's als goedkoopste uit de bus !
Dus geen appels met peren vergelijken, neen, exact dezelfde accu's op internet vergeleken !
J. de B. te V.

Goedkoopste accu's van NL !
Afspraken nakomen !