Meg

Helemaal Top, alles zo snel,en vlot geleverd. Prima Dienst

Snel

heb ik niet

JaapLokker

Accu geleverd door bezorgdienst welke een scheur in behuizing had. Na overleg mret MAPP is accu binnen 24 uur geruild. Prima service in deze. Mijn voertuig, Porsche Boxster, vraagt om een... Accu geleverd door bezorgdienst welke een scheur in behuizing had. Na overleg mret MAPP is accu binnen 24 uur geruild. Prima service in deze. Mijn voertuig, Porsche Boxster, vraagt om een registratie bij een nieuwe accu. Daarvoor zou er een sticker of enige andere informatie op de accu te vinden moeten zijn. Helaas geen enkele productcode of registratienummer om dit in te voeren in de Porsche OBD scanner. Accu kan dus niet als nieuw geregistreerd worden. Accu werkt overigens uitstekend maar voertuig "denkt" nog dat de oude accu geinstallerd is.

Goede prijs

Produkt leveren inclusief registratiecode etc.

davidagro bv

Snelle levering , en bij vragen over produkt en garantie een snel en goed antwoord .

goede service en garantie

niks aan veranderen

Kuijpers

Prima, snelle levering en goede prijs

Prijs en lever snelheid

Ovi

Om 10.00u besteld, zelfde dag om 18.30u geleverd!♥

Laagste prijs voor hetzelfde product (Varta auto accu)

Geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je super mooie review Ovi. 😍 Daar doen we het voor! Veel plezier van de accu en graag tot de volgende keer! ^Pieter van MAPP

Gab

Geleverd zoals beloofd!

No nonsense

Geen, misschien : oude accu mee terugnemen, maar geen probleem - zelf naar de gemeentwerf gebracht

Gertram

Snel afgehandeld en verzonden. Dank.

Snel afgehandeld en verzonden.

Geen.

ief

Prima overzichtelijk en snelle levering.

Prima overzichtelijk en snelle levering

Verpas

Prima site me juiste informatie

Prijs kwaliteit

Beloofde snelle levering niet laten vernachelen door een bezorger die niet op tijd levert

John Peters

Snel geleverd ook op zaterdag !

Snelle levering ook op Zaterdag