Ik had een cartridge besteld die thuis geleverd zou worden. Ik was op dat moment niet thuis door omstandigheden. Het bedrijf dat het Pakketje moest leveren, heeft het niet geleverd bij het... Ik had een cartridge besteld die thuis geleverd zou worden. Ik was op dat moment niet thuis door omstandigheden. Het bedrijf dat het Pakketje moest leveren, heeft het niet geleverd bij het afhaalpunt dat via de website te volgen was. Terwijl er gemeld werd dat het daar afgeleverd was. Aces Direct heeft eerst een nieuwe verstuurd en is toen gaan uitzoeken waar het gebleven is. Het is niet teruggevonden. Ik ben echter blij met het vertrouwen dat ACES Direct in mij had en het meteen zenden van een nieuwe zodat ik vooruit kon. Bedankt nogmaals

Alles snel en vakkundig opgelost

D Van espelo

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop enkel viel mij wel op dat ik een business laptop heb gekocht voor mijn bedrijf maar dat hier geen Microsoft Office op word geleverd.
Voor een product dat...
Voor een product dat adverteert met gebruik op kantoor zou je verwachten dat het ook gebruiksklaar is om op kantoor te gebruiken.

Altijd een snel antwoord en orders worden snel uitgeleverd.
Geen problemen gehad in het verleden met Aces Direct, alles is altijd goed verlopen.

Licht teleurgesteld omdat mijn verzoek bij mijn bestelling genegeerd lijkt te zijn.
Het verzoek bij een bestelling van een refurbished iphone was: graag zwart of grijs, geen goudkleurig. Ik ontving een goudkleurige.

G Wolters

Op de nieuwe site is het nog even wennen met het zoeken naar product categorieƫn. Dat vond ik op de oude eenvoudiger.

Aces Direct is steun en toeverlaat van bedrijven om de benodigde ICT middelen op kantoor te faciliteren.

R. Demoet

Het stoort mij enorm dat 1 bestelling met verschillende producten in meerdere leveringen worden geleverd. Ik vind dit een enorme verspilling van verpakking en transport.

Y.S. van Kraaij

Er komen teveel artikelen waarom niet is gevraagd.

JP van den Bergh

Erg goede IT partner en de vernieuwde website is top. De zoekfunctie met het bestellen van de juiste producten nog makkelijker.