Ik heb destijds (in 2010) een Xerox printer bij jullie besteld en daarna alle benodigde cartridges. Omdat de cartridge so niet meer leverbaar zijn, heb ik een vervangende printer aangeschaft. Verder...Ik heb destijds (in 2010) een Xerox printer bij jullie besteld en daarna alle benodigde cartridges. Omdat de cartridge so niet meer leverbaar zijn, heb ik een vervangende printer aangeschaft. Verder heb ik geen connecties met jullie.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Krijg snel/tijdig reactie, bieden oplossing, ontzorgen.
Toffe club profs ! (Jacco Rules)
E Roelofs
Zeer snel verzonden, de volgende dag al in huis
N. Ramos
Noud is zeer toegankelijk en denk mee aan oplossingen voor onze uitdagingen
K.W. Boogaard
Alleen de voorraden kloppen niet altijd als je een laptop besteld die...De service is lekker snel en goed, er word snel gereageerd op mails en als ik bel wordt er bijna altijd opgenomen.
Alleen de voorraden kloppen niet altijd als je een laptop besteld die net binnen is gekomen kan het zijn dat die al gereserveerd zijn en dat is niet duidelijk.
Vooral de manier van behandelen en afhandelen van vragen is voor mij de toegevoegde waarde van Aces Direct voor mij. prima invulling door Denise!
Het betreft afhandeling van een RMA. Ontvangstbevestiging en status is ontvangen, maar het systeem is nog niet geleverd. Het zou prettig zijn als we de datum weten, wanneer we het systeem kunnen...Het betreft afhandeling van een RMA. Ontvangstbevestiging en status is ontvangen, maar het systeem is nog niet geleverd. Het zou prettig zijn als we de datum weten, wanneer we het systeem kunnen terug verwachten.
P Gatzen
Mijn reparatie was snel, eenvoudig en zorgvuldig geregeld.