Retouren blijven vaak liggen omdat het gewoon te veel werk is om het allemaal te regelen, dat werkt bij Aces prima.
Geweldig, wat een topservice en zeker met de fabuleuze 5 jaar service. Zon topbedrijf, doe al jaren zaken mee en nooit problemen. Service staat hoog in het vaandel en dit zijn bedrijven waar niet...Geweldig, wat een topservice en zeker met de fabuleuze 5 jaar service. Zon topbedrijf, doe al jaren zaken mee en nooit problemen. Service staat hoog in het vaandel en dit zijn bedrijven waar niet alleen woorden worden gedaan maar ook daden.
M. Ponse
Wordt altijd alles aan gedaan om mij als klant te helpen en tevreden te houden.
Aces Direct heeft een goede dienstverlening. Door proactiviteit en inleving in de klant is vertrouwen opgebouwd, hetgeen resulteert in het prettig zaken doen.
Super snelle levering
B Boven
Gewoon fantastisch. Merijn denkt actief mee en doet zn best klanten tevreden te maken.
S Kamphuis
Dat ik direct een contactpersoon kreeg toegewezen na registratie is top. Dan weet ik gelijk bij wie ik terecht kan. Verder is de website overzichtelijk, worden bestellingen snel bezorgd en...Dat ik direct een contactpersoon kreeg toegewezen na registratie is top. Dan weet ik gelijk bij wie ik terecht kan. Verder is de website overzichtelijk, worden bestellingen snel bezorgd en contactmomenten verlopen prettig.