ACES-Direct is een fijne leverancier. Door de korte lijntjes intern worden vragen altijd snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast biedt ACES-Direct een moderne webshop met uitgebreide functies, iets... ACES-Direct is een fijne leverancier. Door de korte lijntjes intern worden vragen altijd snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast biedt ACES-Direct een moderne webshop met uitgebreide functies, iets wat ik veel gebruik en ook ken van Tweakers.net

Al met al is ACES-Direct een goede partner waar wij nog niet alle inhoud van hebben benut. De gegeven presentatie biedt meer dan genoeg mogelijkheden. Wellicht iets voor toekomstige projecten.

T. Hattori

If you can translate it into English, I think there will be more opportunities to use it.

Goede service, ook na aankoop van producten

M. van Laerhoven

Professioneel advies en mijn leveringen waren altijd de volgende dag in huis (mits zelf op tijd besteld natuurlijk). Ik zou Aces Direct zeker aanbevelen!

W. de Boer

We hebben gewoon geen klachten over Aces Direct. Daarom is er voor ons ook geen reden om hardware elders aan te schaffen.

J de Gruijter

Een prima bedrijf niets op aan te merken

J Huegen

Een klantvriendelijke service van de medewerkers met name Merijn .

Goede website, snel bestel process. Meestal zeer snelle levering. Regelmatige status updates.

Snelle afwikkeling en goede service