Merijn, dank voor je snelle en adequate manier van afhandelen.
Nadia Spaans
Mijn contactpersoon bij Aces Direct is Michael van Outheusden. Mijn complimenten voor zijn service, vriendelijkheid en snelle afhandeling van vragen en of opmerkingen.
Op zich uiterst tevreden over het support door de medewerkers, maar dingen zoals status updates mbt verzending en dergelijke is niet altijd op tijd en zoals ook bij deze order, is er iets vergeten,...Op zich uiterst tevreden over het support door de medewerkers, maar dingen zoals status updates mbt verzending en dergelijke is niet altijd op tijd en zoals ook bij deze order, is er iets vergeten, dus dat wordt nog weer nagestuurd. Wat ik zeg, het wordt wel opgelost, maar de automatische orderverwerking kan beter.
H Theuws
Mis vaak de pro activiteit.
Vaker status update geven. Wanneer klant belt ben je eigenlijk al te laat.
M van der Schrieck
Een fijne partner waar je van op aan kunt. Korte lijnen met de accountmanager die ook altijd paraat staat om vragen en dergelijke snel op te lossen. Met name die korte lijnen en bereikbaarheid zijn...Een fijne partner waar je van op aan kunt. Korte lijnen met de accountmanager die ook altijd paraat staat om vragen en dergelijke snel op te lossen. Met name die korte lijnen en bereikbaarheid zijn een belangrijke pijler om een klant tevreden te houden !
Prima onderneming
Prima bedrijf, vriendelijk en goed op de hoogte om ons advies te geven.
Contact heel goed, klantvriendelijkheid, retourbetaling duurde wat lang