Als nieuwe klant goed geholpen. De communicatie voldoet aan alles wat je verwacht. Het contact met de medewerkers is ook voortreffelijk gelopen. Kortom, een tevreden nieuwe klant.

Ruime product assortiment, goede betsellprocess en zeer snelle levering.

Wijn zijn tevreden met Aces Direct. Goede aanbod en prijzen. Snelle afhandeling en levering.

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraken worden nagekomen

J van der Velden

Prima Service.

Prima contact, goede service en snelle service

Goede begeleiding met het uitzoeken van de producten. Het is nog niet aangesloten maar we gaan ervanuit dat het advies goed is geweest ;).

Ik moest de betaalmethode aanpassen nadat ik een betaling had proberen te doen. Dat ging niet. Ik heb moeten bellen om dit aan te laten passen. Dat was jammer en zorgde voor een verlaging van de... Ik moest de betaalmethode aanpassen nadat ik een betaling had proberen te doen. Dat ging niet. Ik heb moeten bellen om dit aan te laten passen. Dat was jammer en zorgde voor een verlaging van de cijfer die ik voor de website heb toegekend.
De medewerker die ik sprak was erg vriendelijk en behulpzaam. Daarna verliep alles tot en met levering zonder enig probleem. Zonder het betaal ongemak had ik jullie een 10 gegeven.

M. Verhoeven

Aces is een goede leverancier die pro-actief meedenkt met de klant en snel reageert.