Goede ervaring tot nu toe!

Communicatie, duidelijkheid zoeken, luisteren naar de wensen van de klant!

Daar werken wij nog te kort voor samen..

Wij hebben zeer goede ervaringen met Concorde.

Snelheid, communicatie en stipte levering op het door ons gewenste tijdstip.

Goede en snelle service! Zeker aan te raden.

NVT

Haagrecht Advocaten

Snel, duidelijk, helder

Snel, duidelijk, helder

I.h.a. goed.

Geen reactie op email aan info@concorde.nl (pas na telefoontje mijnerzijds).
De meegestuurde pdf werd niet geaccepteerd, waarna aanvraag alsnog per mail verstuurd moest worden.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze communicatie en aanlevering van uw documenten. We horen graag wat er precies mis was met de communicatie. Wellicht wilt u contact met ons opnemen, dan kunnen we ervoor zorgen dat we in de toekomst beter aan uw wensen voldoen.
Concorde Group

Vertaling had wat minder rechtoe rechtaan gekund

N/A

N/A

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Omdat wij het erg belangrijk vinden om u de volgende keer beter van dienst te zijn, zouden wij u willen vragen contact op te nemen met ons, zodat we wellicht samen kunnen bekijken hoe we in de toekomst aan uw vertaalverwachtingen kunnen voldoen.
Concorde Group

Softwarebedrijf

Hele grote softwarevertaling laten doen van Engels naar Duits. Alles werd snel en netjes afgehandeld.

Vriendelijke mensen, scherpe prijs, snelle levering, je krijgt het gevoel dat de vertalingen in goede handen zijn.

Paar keer tussentijds gemaild om te vragen hoe het met de vertaling ging en of er nog vragen waren, maar daar kwam geen reactie op. Dat vond ik wel jammer. Verder is alles prima afgehandeld!

Positief en aan te bevelen.

deskundigheid en accuratesse

geen.

Goed.

Grote mate van flexibiliteit om ondanks slecht werkende tool, toch op tijd vertaling te leveren.

De online offerte tool werkte niet waardoor tijdige levering werd belemmerd. Ik zal deze tool niet meer inzetten voor nieuwe opdrachten.

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de besteltool niet goed functioneerde. We hebben het intern uitgezocht en we hadden inderdaad die dag een kleine storing. Fijn dat u ondanks deze hindernis alsnog tevreden bent over de dienstverlening.
Concorde Vertalingen

Peter Bunschoten / Tunturi New Fitness

Dit was mijn eerste ervaring met Concorde, en ben zeer te spreken of de snelheid en correctheid.

Dit was mijn eerste vertaal opdracht welke ik door externe partij heb laten uitvoeren en ben tevreden over service, kwaliteit en snelheid.