Ronald

Snel en professioneel geholpen

Prettige en goede service

correcte en snelle service

Verzoek tot vertaling per email aan concorde gezonden

Eerste emailbericht met opdracht bleef bij Concorde in spam-filter zitten; pas nadat ik telefonisch contact opnam werd actie ondernomen.

Halsten Legal B.V.

Helaas is onze ervaring met Concorde niet goed verlopen. Hierover is gecommuniceerd met mevrouw M. Nadat is aangegeven dat wij helaas in de toekomst geen vertalingen meer door Concorde zullen laten... Helaas is onze ervaring met Concorde niet goed verlopen. Hierover is gecommuniceerd met mevrouw M. Nadat is aangegeven dat wij helaas in de toekomst geen vertalingen meer door Concorde zullen laten verrichten hebben wij in het geheel niet meer vernomen.

Reactie Acolad Netherlands:

Beste Mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review, wij betreuren het zeer dat de vertaling niet naar wens was en dat uw feedback niet op de juiste manier is behandeld.
Inmiddels hebben we contact...
Beste Mevrouw,
Inmiddels hebben we contact gehad en hebben we de situatie naar wens afgewikkeld.
We hebben afgesproken op een later moment weer contact te hebben om te bespreken hoe we verder zullen gaan.
Concorde Group

Ages & Straatsma Beheer / Shield Holding

Onze beoordelingen spreken voor zich

Wij zijn al jaren uitermate tevreden

Wij zijn al jaren uitermate tevreden

Verschillende opdrachten van heel klein naar groot.

Keurige en snelle opvolging

Een keer een minder geode vertaling, ging om product-technische zaken

Elena Bezyazychna/Spotless Benelux

Zeer positief

Snelheid levering, communicatie en nazorg

Astra Thijm / Team Relocations

Jan van Hekezen, Mega Ceramics.

Snel, goed en accuraat!

Prima communicatie, meedenkend, snel.

Snelheid en klantvriendelijkheid. Prettige communicatie.

De vertaling werd door enkele collega's als slecht ervaren. Met het resultaat hebben we dus uiteindelijk helaas niet veel kunnen doen.

Reactie Acolad Netherlands:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de vertaling ondanks alles toch niet bruikbaar leek. We horen graag wat er precies mis was met de vertaling. Wellicht wilt u contact met ons opnemen, dan kunnen we ervoor zorgen dat we in de toekomst beter aan uw wensen voldoen.
Concorde Group