Ruime selectie aan kwalitatief goede tuigjes en toebehoren, duidelijke uitleg over maatvoering en gebruik op de website, en bij vragen steeds een snelle en uitgebreide inhoudelijke reactie. Zeer...Ruime selectie aan kwalitatief goede tuigjes en toebehoren, duidelijke uitleg over maatvoering en gebruik op de website, en bij vragen steeds een snelle en uitgebreide inhoudelijke reactie. Zeer tevreden!
Laura deman
Correct en altijd in orde! Reeds de 3 keer dat we een hondentuig bestellen en altijd correct en snel geleverd!
Hondencentrum Dox
Goede en snelle levering van het product!
fam. Cassee
Snelle levering, goed product
Sylvia Wieland
Snelle levering, ook mooie uitleg gekregen
CORA van Zetten
Goede ervaringen super fijne tuigen, halsbanden en riemen. Vandaag ook het kerstpakket voor de hond geleverd gekregen ben ook hierover zeer tevreden.
Simone meijer
Heel prettig, als er iets verkeerd besteld is wordt het snel opgelost en bv de juiste maat opgestuurd
Patvanlishout@gmail.com
Zeer klant vriendelijk, geeft oplossing en geeft zeer goede info, snelle levering en kwaliteit producten