Duidelijke website met goede omschrijving van de producten. Vriendelijk personeel wat meedenkt bij het vragen om advies. Snelle afhandeling van de bestelling en het ruilen van mijn...Duidelijke website met goede omschrijving van de producten. Vriendelijk personeel wat meedenkt bij het vragen om advies. Snelle afhandeling van de bestelling en het ruilen van mijn artikel. Enige tegenvaller was dat de kosten voor retour van een artikel om te ruilen voor eigen rekening was. Dit was mij niet duidelijk toen ik vroeg of ik kon ruilen aan de telefoon. Wellicht handig dit van te voren aan te geven.
Christel Verduijn
Ervaring is goed. Bestelling is snel verwerkt en verzonden
Sjoerd Dukkerhof
Doen wat ze beloven.
Steven Marijnissen
Perfect telefonisch advies over de aanschaf van een tuig en lijnen voor onze Lagotto
Diana
Top bedrijf! Super snelle levering. Goede kwaliteit producten, goede service en Kennis van zaken.
Vd Hurck
GEWELDIG
Carla den Nieuwenhoop
Handig, hip en droog! Dat is mijn nieuwe jas! Erg blij mee.
Noortje Taris
Super service!! Was fan van ruffwear maar nu zeker van dog copenhagen!! Bedankt voor het advies!
Chantal Van Raemdonck
Alles past perfect zowel de jas als de broeken die ik heb besteld. ???