Ze reageren snel en denken mee als de deadline niet altijd gehaald gaat worden.

heer Kleij

Het plaatsen van onze advertentie in de Havenloods ging niet door omdat het huisblad niet uit zou komen wegens gebrek aan advertienties. Advertentiegroothandel heeft prima meegedacht bij het zoeken... Het plaatsen van onze advertentie in de Havenloods ging niet door omdat het huisblad niet uit zou komen wegens gebrek aan advertienties. Advertentiegroothandel heeft prima meegedacht bij het zoeken naar oplossingen en de vereiste verandering van de lay-out op zich genomen.

BobvanB

Ben goed geadviseerd en er is snel gehandeld.
Zag er keurig uit.

(Bewerkt)

Goedendag
4 keer in de verleden jaren heb ik een "in memoriam" advertentie geplaatst onder meer in het AD Rotterdam regio.

Met de service zoals gewenste opmaak was ik zeer...
Goedendag

Met de service zoals gewenste opmaak was ik zeer tevreden.

Ik betreur het echter dat er geen moeite is genomen om van de krant(en) waarin de advertentie(s) is/zijn geplaatst, er geen "gratis exemplaar" voorafgaande de plaatsing aan de cliënt werd toegezonden.

Vroeger was dit WEL zo

Met vriendelijke groet
H.K.

Reactie Advertentiegroothandel:

Inderdaad is het spijtig dat de kranten zijn gestopt met het verzenden van bewijsexemplaren per post. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Wij versturen (na plaatsing) wel altijd een... Inderdaad is het spijtig dat de kranten zijn gestopt met het verzenden van bewijsexemplaren per post. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Wij versturen (na plaatsing) wel altijd een digitaal bewijsexemplaar van de pagina waarop de advertentie heeft gestaan.

Ben prima geholpen. Advertentie ziet er goed uit.

Voedselbank Lelystad

Goed advies, goed verzorgd, keurige proefopmaak.

mevrouw Graaf van der

Goed, snel en deskundig geholpen. Duidelijk.