Website was duidelijk, duidelijke communicatie na beginnersfout, onze fout op prettige en voor ons eenvoudige manier gecorrigeerd.
Autobedrijf Jan Snel M.V.
Telefonisch onaangenaam te woord gestaan Advertentie duidelijk en goed te vinden, mooie kleuren
De website vond ik niet helemaal duidelijk. Ik zag wel afmetingen, maar kon niet goed bedenken hoeveel tekst daarin zou passen en of het een staande of liggende advertentie zou worden. Eenmaal...De website vond ik niet helemaal duidelijk. Ik zag wel afmetingen, maar kon niet goed bedenken hoeveel tekst daarin zou passen en of het een staande of liggende advertentie zou worden. Eenmaal betaald heb ik een PDF gestuurd in de hoop dat deze bewerkt kon worden. Uiteindelijk is er een goed uitziende advertentie van gemaakt. Super gedaan! Maar ik was best even zenuwachtig of het goed zou komen.
Medico fit Fysiotherapie
Website is duidelijk . goede feedback en snel bericht
Goed geholpen. Snel en zorgvuldig afgehandeld
Medico fit fysiotherapie
Website is duidelijk . goede feedback verloop plaatsingsproces
Ik ben telefonisch heel goed geholpen. Online zal ik het leuk vinden om meer informatie over het process te vinden.
JPcasinoverhuur
Al eens eerder zaken mee gedaan, nog steeds dezelfde goede en snelle communicatie!