Gilde Rotterdam

Wij zijn heel snel geholpen en het indienen van de advertentie is uitstekend verlopen. Het is alleen erg jammer dat de advertentie op de pagina is geplaatst tussen de supermarkt en andere artikelen... Wij zijn heel snel geholpen en het indienen van de advertentie is uitstekend verlopen. Het is alleen erg jammer dat de advertentie op de pagina is geplaatst tussen de supermarkt en andere artikelen en daardoor niet opviel. Wij hebben tot op heden geen reactie gekregen van een geïnteresseerde naar aanleiding van de advertentie.

Duidelijke website, groot gebruiksgemak, fijn geholpen door Christophe. Grote voordeel is dat alles onder één dak zit en je niet met verschillende partijen om tafel hoeft.

Bij de aanlevering van de advertentie werd ik goed geholpen

Kybun Solutions B.V.

Prima geholpen. Gaat lekker vlot en gemakkelijk.

Duidelijke website. snelle reactie na mail en mooi ontwerp gemaakt voor advertentie. zeer tevreden!

Goede, duidelijke website en instructies. snelle reactie op aanvraag en vragen via mail.

j.jonker@deprojectinrichter.com

Prima communicatie, alleen jammer dat er een foutje in het proces sloop, waardoor de advertentie een week doorschoof.

Goed Gekleed onderdeel van Het Goed

Heb twee maal gebeld en ben heel netjes en behulpzaam geholpen aan de telefoon.
Keurige feedback ook na het plaatsen van de advertentie. De website was duidelijk en eenvoudig in gebruik.